Lækkerier

LÆKKERIER

Smagsoplevelser og elegant design

KAFFEN

Vores bønne er mørkristet Arabica, brygget på en Lamborghini af en espressomaskine: Slayer'en.

 

Eftersom vores kaffeeventyr startede i Riccos Kaffebar, og vi elsker hans kaffe, fortsætter den lille kaffebar på Amager med at bruge Riccos Dolceblanding og Slayer-espressomaskinen til at brygge på.

 

Black Death hedder bønnen, og er en blanding af Arabica-bønner fra Costa Rica, Guatemala og Etiopien. Blandingen ristes længe og mørkt. Den lange ristning med langsom temperaturforøgning, bibeholder bønnernes lækre smag, og sørger samtidigt for at kaffen smager af mørkristet Kaffe, med stort K.

 

Vi serverer din kaffe, morgenmad og frokost med et smil, og håber på at gøre din hverdag bare lidt bedre.

 

Americano med lækker crema

SLAYER'EN

Slayer Espresso Machines blev startet i 2007 i Atlanta af Jason Prefontaine. Han havde indtil da importeret espressomaskiner, været kafferister og caféejer – med andre ord en kompetent kaffekender, eller, hvis vi skal være ærlige: en kaffenørd. Han kendte til bønner med fantastisk aroma og smag, men følte ikke, at de eksisterende kaffemaskiner lod bønnerne komme til deres ret. Jason Prefontaine startede derfor sin egen produktion af espressomaskiner med et erklæret mål: Make Coffee Better!


Slayers espressomaskiner er skabt af sand kærlighed til kaffe. Hver eneste maskine er håndbygget i Seattle af specialkomponenter, Prefontaine og hans medarbejdere selv har udviklet. Designet er elegant og strømlinet, på en gang industrielt og ekstravagant. Maskinerne er samtidigt udviklet med baristaen for øje, og alle funktioner er designet til at optimere arbejdsflow og muligheder for at brygge exceptionel kaffe.


Vores egen Slayer er en drøm af en maskine: Lamborghinigul med detaljer i krom og træ, og komponenter, der glider på plads med bløde og tilfredsstillende klik.


Kom og oplev maskinen og ikke mindst den skønne kaffe vores dygtige baristaer brygger på den!

Slayer espresso machine

TANTE T

Tante T te

I 2006 slog søskendeparret Mikkel og Mette Marie dørene op til Tante T i Viktoriagade på Vesterbro. Her kunne man fra starten sidde i de bløde stole og nyde en kop te og hjemmebag samt købe kvalitets-te i løsvægt. Inspirationen kom fra tesalonerne i New York, som skabte rolige åndehuller i den pulserende storby hvor kaffebarer ellers dominerede gadebilledet.


Tante T har i dag en butik og tebar i Torvehallerne ved Nørreport i København. Her kan du købe højkvalitets-te i løsvægt og nyde en kop te fra tebaren, der har de seneste trends fra teens verden:  varme teer, hjemmelavet iste, matcha, Coconut-honey-chai og mange andre.


På Vores Kaffebar har vi flere lækre teer fra Tanten. Kom ind og se vores udvalg.



KØDBYENS IS

Karsten Christoffersen og Mikael Danvad Kristensenåbnede Kødbyens Is i 2016 i Kødbyen på Vesterbro, hvor de i dag producerer håndlavede ispinde. Mikael og Karsten har de sidste seks år lavet is, og har også været i Italien og lære det fra bunden hos én af de 'store is-mestre' dernede. 


Isene er inspireret af den italienske måde at fremstille is på, men er produceret med et nordisk islæt, som kommer til udtryk i både smag og æstetik. 


Alt bliver lavet ved håndkraft, hvilket giver isen et mindre luftindhold, og der er dermed mere is for pengene - og færre tilsætningsstoffer.


I sommerperioden har Vores Kaffebar et udvalg af de populære højkvalitetsis.

Kødbyens Is i solen

Riccos kaffe er Vores kaffe.


Lad os nyde en kop sammen