Kaffebaren

KAFFEBAREN

blurp 5
blurp 1
blurp 2
blurp 6
blurp 4
blurp 3

FLASHBACK

...en rejse tilbage i tiden

Kaffebaren har omkring 10 år bag sig som Riccos Kaffebar, og blev i 2019 købt af et ungt par, som kører kaffebaren videre med samme gode vibes. 

BACK IN THE DAYS...

Det første, vi tænkte der var behov for i gaden og for kaffebarens besøgende, var nye udendørs møbler. Dem fik vi skiftet ud og sørgede for blomster på bordene. Vi er glade for at vores gæster har taget vel imod forandringen, da hele gadebilledet nu er ændret - vi synes selv det gør en positiv forskel, og det er vi glade for at vi ikke er de eneste der gør.

Vores start på renovationen startede faktisk da vi installerede Slayer-espressomaskinen på Holmbladsgade. Det var en lang og hård aften, men nu synes vi at kaffen er som den skal være, og det håber vi også i gør!

Renovation er en proces, og de små ting tager tid. Der gik en rum tid, inden vi fik slebet gulv i baglokalet og fik malet hele molevitten, så vi kunne gøre det dejligt, hyggeligt og cool. Heldigvis havde vores gæster masser af tålmodighed, og det er vi taknemmelige for.

BAGLOKALET

I 2020 føjede vi endnu et lokale til kaffebaren, nemlig det bageste rum, som man kan nå via mellemgangen med toiletterne. Vores gæster skulle lige opdage lokalet, men nu bliver det flittigt brugt. Her kan man ofte ”gemme” sig lidt – og så er det bare skønt med plads til flere gæster. I baglokalet (og mellemgangen) kan man desuden opleve Nis Berings smukke tegninger.

Følg Vores Kaffebar på Instagram